SIGN OUT

CLOSE

If you change the language, it will be automatically
SIGN OUT and you will need SIGN IN again.
Want to change to the selected language?

Aqua Water Drop Sunscreen SPF50+ PA++++ 50ml

A sunscreen with an ultra-light, soft texture that protect your skin against UV rays.

RM 83.00

Product name and availability may vary by country.

Product Details

1. Refreshing finish with no stickiness
A watery sunscreen with an ultra-light texture that provides moisture and leaves the skin feeling refreshed without any stickiness.

2. Multi-functional sunscreen
It can reduce the appearance of wrinkles and brightens the skin while protecting your skin against UV rays.

3. Sunflower seed oil & green tea extract
With sunflower seed oil and green tea extract, the skin stays moisturized and healthy.
HOW TO USE
Apply the sunscreen at the last step of your day skincare routine.
*Be sure to double cleanse your skin at night.

Warnings

[Caution] (1) Immediately stop using in case of skin abnormalities after use. (2) Always recap after use. (3) Use as quickly as possible after opening.
「Do not stay too long in the sun, even while using a sunscreen product.」

See Full Ingredients

7 Reviews / 4.0

">
  • Acne Attack

    I bought this product in hopes of a very nice sunscreen that is easy to apply and reapply throughout the day and it was easily spreadable and absorbs into the skin fast. However the next day it broke me out like crazy. Looking at the ingredients list I realised that there was witch hazel in it and I have had bad reactions with witch hazel in the past so I think that is why I broke out. But if this product did not have that, I would have loved this and use it consistently. Will recommend if you don’t have a reaction to witch hazel.

    Was this helpful?

    Rach** A JUN 26, 2020

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 19~24

  • Berminyak di wajah

    Sedikit binggung dengan produk ini, basednya watery aqua water drop, tapi di wajah ku sedikit oily gtu, melembabkan sih, tapi kalau digabung dengan skincare ku agak berat. Tapi kalau dipakai ini saja tanpa skincare, oke sih. Memprotect dri sinar matahari plus melembabkan.
    Bagusnya produk ini tidak membuat wajah jadi putih gtu, seperti sunscreen pada umumnya. Aromanya juga tidak begitu nyengat bau gtu. Anyway, jenis kulitku kombinasi.

    Was this helpful?

    isn* A APR 05, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Not bad

    Feeling the sunblock absorb into the skin immediate

    Was this helpful?

    Bren********* L MAR 04, 2020

    Age : 25~34

  • Gak cocok di mukaku

    Aku pikir akan cocok pakai sunscreen ini. Awalnya enak dipakai, menyerap dan wanginya juga enak. Tapi esoknya, mukaku bruntusan. Mungkin gak cocok sama mukaku yang oily plus gampang jerawatan kali ya. Jadi, pingin coba sunscreen innisfree yang lain.

    Was this helpful?

    Sarr** A JAN 18, 2020

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

  • Best used during winter / dry season

    This product is hydrating BUT made my skin very oily when used in a hot and humid environment.

    Best used in winter.

    Was this helpful?

    Shai** S JAN 09, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Glowing sunscreen

    Cocok banget di kulitku yang kombinasi (oily di T zone), gampang apply, habis pakai ada efek glowing gitu

    Was this helpful?

    devi******** C DEC 29, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Nyaman untuk kulitku yang acne-prone

    Jenis kulitku itu normal to dry dan mudah berjerawat. Aku langsung disarankan untuk beli sunscreen yang ini sama mbak pegawainya. Teksturnya gel-cream, pas diaplikasikan ke wajah langsung meleleh kayak air gitu, jadinya mudah diratakan. Kalau di kulit wajahku sih setelah diratakan terasa lengket. Tapi, kalau sudah terserap dengan sempurna, rasa lengketnya hilang dan wajah jadi terlihat dewy. Sunscreen ini bikin wajahku jadi terasa lebih halus, lembut, lembab dan yang terpenting TIDAK BIKIN TAMBAH JERAWATAN! Wanginya enak dan segar.

    Was this helpful?

    Sit* H SEP 15, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 19~24

처음 1 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 1 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

WATER / AQUA / EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HOMOSALATE, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, NIACINAMIDE, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL METHICONE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, SACCHARIDE HYDROLYSATE, FRAGRANCE / PARFUM, OCTYLDODECANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE STEAROXY ETHER, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

What it doesn't have

-