SIGN OUT

CLOSE

If you change the language, it will be automatically
SIGN OUT and you will need SIGN IN again.
Want to change to the selected language?

Capsule Recipe Pack (Green Tea) 10 mL

A moisturising and soothing sleeping pack with green tea extract (100ppm of green tea solution).

RM 10.00

Product name and availability may vary by country.

Product Details

1. A wide range of choices available for different skin concerns
- It comes in two types: wash-off pack and sleeping pack and there are a few types that work better when kept refrigerated.

2. Sleek and simple design to keep the product fresh
- A cap is added to keep the product fresh, if you need to use it twice. It is recommended to completely use the product as soon as possible after opening.
INGREDIENT STORY
‘Beauty Green Tea’, the ingredient born for the skin from Jeju

innisfree No. 1, "Beauty Green Tea", a specializing moisturizing ingredient developed after the study of 2,401 Korean green tea varieties.
We started research to find moisture for ideal skin condition, and created Beauty Green Tea containing high amino acid excellent for hydration and moisture.

Fundamentally renewed Fresh Green Tea Water 2.0™ by double squeeze method
Fresh Green Tea Water 2.0™ is made by extraction of nourishing ingredients of fresh beauty green tea leaves. It is fundamentally different green tea water of 3.5 times more enriched than the original with 16 kinds of amino acids, and provides excellent moisturizing benefits to the skin.
HOW TO USE
Apply the desired amount of Capsule Recipe Pack at the moisturizer step of your basic skincare routine, evenly spread all over your face and go to bed. Wash it off the next morning. You may refrigerated it or use it at room temperature.

If you unable to finish the content, close the cap and keep it in a place that is not overly humid. You are advisable to finish it as soon as possible.

Warnings

[Caution] Stop use and consult a doctor if rash occurs.

See Full Ingredients

17 Reviews / 4.0

82%

Recommend to a friend

">
  • Good Product

    Bagus dipakai, besoknya dibilas dan kulit lebih halus. Recommended buat moistturize

    Was this helpful?

    Rich*** K FEB 26, 2020

  • ok

    lembut ke wajah

    Benefits

    Was this helpful?

    Eka ********** 权 SEP 24, 2019

    Skin Type : Oily

    Age : 19~24

  • 4

    Amazing

    Benefits

    Was this helpful?

    Imel** I AUG 28, 2019

    Skin Type : Dry

    Age : 35~44

  • Good

    Bagus banget pokoknya kulitku jadi lembut halus dan kenyal

    Was this helpful?

    Mell******** H JUN 13, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Terlalu lembab for me :(

    Beli ini karna dapet free sample lotion sama seed cream dan cocok, apalagi seed cream. Akhirnya jadi penasaran sama green tea series yang lain lalu memutuskan untuk beli sleeping masknya aja karna blm mau ngubah skincare. Pas pemakaian pertama rasanya enak banget, lembab trus adem gitu di kulit. Tapi besoknya muncul jerawat kecil di dagu, aku awalnya ngira karna hormonal, tapi pas pakai ini kedua kalinya ternyata emang ini yang bikin jerawatan :')

    Kulit muka aku emang ga bisa dikasih yang terlalu lembab, pasti bo. But buat yang kulitnya kering, mungkin ini akan cocok banget di kalian.

    Benefits

    Was this helpful?

    Inda* T APR 10, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 19~24

  • Produk yang sangat bagus untuk kulit kering

    Aku menggunakan produk ini pada malam hari, sebelum nya produk disimpan dalam kulkas. Produk ini digunakan sebagai pengganti krim malam. Dalam 1x pemakan sudah terlihat hasil nya, bagaimana kulit ku menjadi lembab, kenyal, halus, dan lebih terlihat cerah. Padahal jenis kulit ku adalah kulit yang cenderung berjerawat dan berkomedo,biasanya kurang cocok menggunakan sleeping mask, namun menggunakan produk ini malah cocok dan terasa manfaat nya. Sejak menggunakan produk ini pula kulit kering daerah hidung dan dahi sekarang jadi terasa lembab, serta komedo berkurang.

    Was this helpful?

    Fari** N DEC 17, 2018

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 19~24

  • bagus parah

    awal pake product ini di muka besok paginya muka lebih keliatan mulus di banding sebelum pake product ini, jd keliatan perbedaan nya cepet bgt.. toplah

    Was this helpful?

    Vin* K DEC 05, 2018

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Kulit muka seperti terlahir kembali

    Aku pakai malam sebelum tidur, dan esok paginya kulit muka jadi terasa kenyal, halus, dan juga lebih cerah.

    Was this helpful?

    Dian******* H OCT 17, 2018

    Skin Type : Dry

    Age : 19~24

  • Mantap

    Produk ini bener bener bikin kulit tenang dan seger. Wanginya jug nenangin banget. Suka banget

    Was this helpful?

    Lit* A JUN 26, 2018

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Very hydrating for dry/dehydrated acne prone skin

    Super hydrating buat kulitku yg flaky akibat acne treatment. Makeup keesokan harinya jadi lebih nempel dan glowing. Ga bikin break out juga.

    Was this helpful?

    Stel** M JUN 13, 2018

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

처음 1 2 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 2 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

WATER / AQUA / EAU, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, METHYLPROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, BETAINE, CARBOMER, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, TROMETHAMINE, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, ECLIPTA PROSTRATA LEAF EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, FRAGRANCE / PARFUM, POLYSORBATE 20, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED LECITHIN, BETA-GLUCAN, LECITHIN, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, FICUS CARICA (FIG) FRUIT EXTRACT, ULMUS DAVIDIANA ROOT EXTRACT, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CERAMIDE NP, CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER, YELLOW 5 (CI 19140), BLUE 1 (CI 42090)

What it doesn't have

-